3 redenen waarom ik blij word van Pinterest

Door mijn werk word ik meer dan gemiddeld geïnspireerd met de mogelijkheden van mobiele technologie. Zoveel gepassioneerde collega’s bij T-Mobile! Al die inspiratie, kennis en ervaringen gunnen we iedereen. En voilà, vol trots introduceer ik het vernieuwde T-Mobile blog. Als onderdeel van de blogredactie van T-Mobile, motiveer ik collega’s om persoonlijke smartphone ervaringen te delen met onze klanten en lezers van ons blog. Een eigen verhaal kon dus niet uitblijven, maar waarover

Als het om mobiele technologie gaat, haak ik al snel af. Ik ben de “late majority” wat dat betreft. Wat eigenlijk betekent dat ik de helft van de mogelijkheden van mijn smartphone niet benut en dat ik me daar bijzonder goed bij voel! Voor mij moet een app wel echt iets toevoegen, wil ik er blij van worden en tijd aan spenderen. Ik heb de inspiratie dichtbij gezocht, op mijn eigen homescreen.

Benieuwd hoe mijn eerste T-Mobile blog geworden is?

Ik presenteer u; 3 redenen waarom ik blij wordt van Pinterest.

En jij, van welke app wordt jij blij?

Geef een antwoord