Een ode aan Baby, Nobody puts baby in the corner

Het heerlijke van een eigen blog is dat je aan het eind van de dag thuis kunt komen en het verhaal in je hoofd kwijt kunt. Naast dat ik vind dat onze “baby” even in de spotlight moet staan, is dit ook een oproep tot hulp.

dirty dancing voorkantIk ga er even voor het gemak vanuit dat iedereen de film “Dirty dancing” minimaal eenmaal gezien heeft. Je snapt dat mijn aanname voortkomt uit het feit dat ik zelf de film al minimaal 50x gezien heb. Ja, echt waar!
Je kent ze vast nog wel de hoofdpersonen Johnny en Baby. Johnny is de stoere, zelfverzekerde dansleraar en Frances (ook wel Baby genoemd) de iets wat onzekere wereldverbeteraar, die onvoorwaardelijk klaar staat voor anderen en leid aan zelf onderschatting. Zo is Baby!

Afgelopen 11 februari gebeurde er iets heel erg gaafs in Bloggersland. Eindhoven Airport lanceerde Blogtrippers.nl, een campagne waarbij de luchthaven op zoek gaat naar aanstormend blogtalent dat bereid zal zijn reisreportages te maken over verschillende bestemmingen. Op Blogtrippers.nl kan iedereen een eigen online profiel aanmaken. Zorg vervolgens voor zoveel mogelijk stemmen op jouw profiel. Wat kun je winnen? Een unieke reiservaring, waar je over gaat bloggen en tijdens de reis wordt je wel vergezeld door een pro blogger, die je de kneepjes van het blogvak bijbrengt!

Net voor het eind van de dag gebeurde er iets, wat mij triggert om nu niet te koken, maar dit eerst van me af te schrijven. Maak eerst even kennis met mijn collega Renée. Zelf omschrijft ze zich zo:

ReneeRenée van Holsteijn: Bij T-Mobile werk ik als senior contentmanager. Ik blog graag over opvallende en leuke dingen die gebeuren binnen de mobiele wereld en probeer collega’s enthousiast te maken om ook te bloggen. Voor mijn eigen DenHaagBlog.nl schrijf ik ook wekelijks.

Wat ze vergeet te vermelden is dat naast dat ze zelf blogt voor zowel T-Mobile als haar eigen blog, een belangrijke schakel en aanjager is binnen de redactie van het T-Mobile blog.

Deze baby in een notendop: Ze gaat echt heel erg stralen als het over bloggen gaat, is zo gek als een deur, staat altijd klaar voor anderen, leidt aan chronische zelf onderschatting, stiekem super trots op haar eigen blog en is geneigd anderen voor te laten gaan. Zij vat dit alles samen als slecht in campagne voeren voor zichzelf 😉

nobody-puts-baby-in-a-corner-5Als een van de eerste zette onze “baby” haar profiel op blogtrippers.nl. Renee, zou Renee niet zijn als ze niet meteen het blog potentieel om haar heen enthousiasmeerde om zich ook op te geven. Momenteel staat zij op nummer 7 met 80 stemmen.

Dit is moment dat WIJ, hopelijk ook JIJ, gezamenlijk zeggen,
HO EENS EVEN RENEE… stap uit de hoek, in het licht en vraag; Stem op mij!

Deze blogster, die altijd klaar staat voor anderen, slecht is in zichzelf verkopen en leidt aan chronische zelf onderschatting, verdient (ook) de spotlight.

05_top10moviedancescenesLaat ik voorop stellen dat dit puur eigen belang is, want haar blogs zijn zo leuk om te lezen. Ik kan nu al niet wachten om haar reisblogs te lezen en gun haar van harte een pro-blogger, die haar blogpassie faciliteert en stimuleert, zodat ze nooit stopt met het delen van haar verhalen, ervaringen en favoriete Haagse plekjes.

Dus gun je haar ook de “Dirty Dancing” lift?

STEM DAN NU OOK OP RENEE VAN HOLESTEIJN

P.S. Voel je vrij om haar te helpen campagne te voeren via de deelknoppen hieronder of haar aan te moedigen, via welke weg dan ook!

2 gedachten over “Een ode aan Baby, Nobody puts baby in the corner

Reacties zijn gesloten.