Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan… op wereldreis met onze dochter van 8 maanden…

Deze quote van Pipi Langkous kom ik regelmatig tegen en als ik het spannend begin te vinden dan mompel ik dit tegen mezelf… Mijn vriend Johan en ik hebben namelijk besloten een sprong in het diepe te wagen. We gaan 4 maanden op wereldreis!

Pipi langkous

 

Niet omdat het moet, maar omdat het kan! Het ouderschap heeft me overvallen met een liefde die ik nog niet kende. Nog dagelijks gapen we naar het wonder dat wij samen hebben gecreëerd. Vier maanden lang dagelijks van heel dichtbij onze kleine meid bewonderen en van elkaar genieten met alle tijd en schoon van de wereld om ons heen. Wat een geweldig cadeau!

 

We starten onze reis in Christchurch (New Zealand). Vanuit Auckland door naar Fiji, waar ik mijn verjaardag zal vieren op een eilandje. Daarna gaan we terug naar de Gold Coast van Australië en eindigen we de reis in Bali (Indonesië). In Bali zal onze dochter haar eerste verjaardag vieren. Wat een geweldige plek om deze mijlpaal te vieren.

 

Eind juni 2017 keren we terug van ons avontuur. In juli beginnen we allebei aan een nieuw avontuur. Een nog nader te bepalen uitdaging. Deze vier maanden geeft ons de gelegenheid om zonder doel of plan en een open mind ons leven open te zetten voor toevallige ontmoetingen. Wellicht komt er wel iets op ons pad wat we nu niet kunnen bedenken. Een nieuwe uitdaging waarin we van toegevoegde waarde kunnen zijn…

 

Het liefst iets wat we nog nooit hebben gedaan, want we denken dat we dat wel kunnen…

Onze avonturen volgen …. wellicht zie je op mijn instagram of hier op mijn blog wel eens wat voorbij komen!

 

Geef een antwoord