Verhalenverteller in de dop. Vol verwachting klopt mijn hart.

Vol verwachting klopt mijn hart!

Morgen wordt het niet alleen een mooie dag, omdat het de laatste werkdag is voordat ik op vakantie ga. Maar ook een spannende dag; ik krijg voor het eerst in mijn leven een “echte” blogtraining van een expert genaamd Jan Willem Alphenaar, http://www.jwalphenaar.nl.

Tussen hoop en vrees

Als tante van Stijn en Bram vind ik het heel leuk om voor te lezen. Vooral hebben we veel lol om alle geluidjes, intonaties en gekke bekken, die op gepaste momenten moeten worden toegevoegd om het verhaal tot leven te brengen.

Hoe breng je dat gevoel in de pen???

Hoe neem ik jou mee in het moment, tover ik een lach of een binnenpretje, breng ik het gevoel over en hoe zorg ik ervoor dat jij het even geboeid in je opneemt als mijn kleine neefje Stijn van drie!

Daar ligt voor mij de uitdaging in het bloggen, het verhalen vertellen!

In het volgende blog deel ik de inzichten en tips en tricks die ik heb opgedaan!

Stay tuned!

Geef een antwoord